1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. MUHARREM İNCE RİZE'DE MORAL BULDU
MUHARREM İNCE RİZE'DE MORAL BULDU

MUHARREM İNCE RİZE'DE MORAL BULDU

CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce Rize'de İl başkanı Mehmet Aslankaya’nın da katıldığı basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.

A+A-

Yalova CHP il başkanı ve Yalova Belediye Başkanı ile birlikte Rize’ye gelen CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce, Rize İl başkanı Mehmet Aslankaya’nın da katıldığı basın toplantısında ilginç açıklamalarda bulundu.

"BEN DE RİZELİ SAYILIRIM"

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının ardından Rize’nin başbakansız kaldığını söyleyen İnce, “1929 yılında bir çakı ile anneannem Rize’den çıkarak Yalova’ya yerleşti. Asıl kökenleri Çayeli Büyükköy’dür. Ben de Rizeliyim. Bir Rizeli gitti, diğer Rizeli başbakan olacak.” dedi.

"BEKAROĞLU'NU CHP'YE KABUL ETMEM"

Mehmet Bekaroğlu’nun CHP ye geçeceği sorusu üzerine “Dereler güçlerini ırmaklardan alır, ırmaklar dereye akar ve dere büyür Eğer bir ırmak kirli ise o dere kirlenir. Ben Bekaroğlu’nu partiye çağırmam. Bu parti sol bir partidir ve sol oyların güçleri ile büyüyecek. Ben geçmişten kalan tüm sol oyları partiye alırım, Bekaroğlu’nu partiye çağırmam” diye konuşan İnce, “Bu yapısıyla bu parti iktidar olamaz. Ben bu parti genel başkanı olduktan sonra Başbakan olacağıma inanıyorum. Rize’den milletvekili çıkmadan, Diyarbakır’dan milletvekili çıkmadan bu parti iktidar olamaz, ben de başbakan olamam.” İfadelerini kullandı.

muharremince.jpg

CHP RİZE İL BAŞKANINDAN İNCE'YE

Konuşması sırasında yanında oturan CHP İl Başkanı Mehmet Aslankaya’dan kendilerine destek olmalarını isteyen İnce'ye Aslankaya, Muharrem İnce’nin bazı sözlerine katılmadığını ifade ederek “Bizi hiç kimse korkutamaz. Sadece yaradandan korkarız. Bizden kimse de imza istemedi” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum