1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Mumcu'dan sarhoş suçlaması!
Mumcu'dan sarhoş suçlaması!

Mumcu'dan sarhoş suçlaması!

Uçakta içki içmekle meşhur Erkan Mumcu, hükümete sarhoş dedi! Ülkede kaosun parçası olmakla suçlanan Mumcu'nun her kelimesi fıkra gibi!

A+A-

Ak Parti'nin adıyla meclise girdi. Tayyip Erdoğan karşı çıktı Ak Parti milletvekilliğine. Ancak Abdullah Gül ısrarla Ak Parti'den Milletvekili adaylığını destekledi. O şimdi hem meclise girdiği Ak Parti'ye hem de vesile olan Abdullah Gül'e takındığı tavırla ülkeyi gerginliğin ortasında bıraktı. İsmi Erkan Mumcu. Ak Parti'den istifa eden arkadaşlarıyla Cumhurbaşkanlığı seçiminde meclisi terketme cihetine giden CHP ile aynı tavrı takındı. Şimdi de demokrasi dersi veriyor. Ak Parti'yi sarhoşlukla suçlayan Erkan Mumcu'dan inciler: "Mesele otobüsü sağ salim götürmektir! Yolcuların başına bir hal getirmeden varacağı yere götürmektir. Ama gördüğüm kadarıyla şoför uykulu, muavin sarhoştur. Onun için biz bir kez daha hem şoförü, hem muavini, hem yolcuları uyandırmaya çalışıyoruz. İnşallah başarılı oluruz.. Artık zaruri, zorunlu seçimdir bu. Erken seçim lafı düne kadar bir şey ifade ediyordu, bir değeri vardı. Bu saatten sonra seçimin adı erken seçim olmaz, zorunlu seçim olur. Bu saatten sonra Türkiye'yi seçime götürmek bir başarı olarak kabul edilecektir!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum