1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Kadıoğlu'ndan Pazar'a 2 üst geçit
Kadıoğlu'ndan Pazar'a 2 üst geçit

Kadıoğlu'ndan Pazar'a 2 üst geçit

Danıştay üyesi Hayrettin Kadıoğlu, memleketi Rize'nin Pazar ilçesinde sahil yolu üzerine 2 adet üst geçit yaptırıyor.

A+A-

NACİ GÜVEN
Denizcilik müsteşarlığının ardından Danıştay üyeliğine atanan Hayrettin Kadıoğlu, memleketi Rize'nin Pazar ilçesinde, sahil yolunun Kirazlık mevkiindeki önemli 2 geçiş noktasına üst geçit yaptırıyor.

Kadıoğlu, Ankara'da görevli olmasına rağmen memleketini hiç unutmadığını belirterek, “Devletin birçok kademelerinde görev yaptığım için, ilçemden gelen istekleri, siyasi kanattan değil, sağolsunlar bürokrasideki dostlarımız vasıtasıyla çözüyoruz. Kirazlık mevkiinde 2 çay fabrikasının yanında büyük siteler oluştu ve bu güzergâhta da yoğun bir trafik var. Ayrıca Pazar Öğretmenevi de bu mevkide hizmete açılıyor. Memlekete her geldiğimizde buraya bir üst geçit yapılması için vatandaşlarımızın talepleri oluyordu. Ben de yetkilileri durumu anlatmış ve söz almıştım. Sağolsunlar bu sözlerini tutup imalata başladılar. Ben de her Pazarlı gibi çok memnun oldum” dedi.

Pazar Öğretmenevi'nde de incelemeler yapan Kadıoğlu, “Çok modern bir öğretmenevimiz oluyor. Büyük oranda tamamlanmış. Eksikler hakkında da notlarımı aldım. Elimden geldiğince yardımcı olacağım. Pazar'ı sevmek lafla, sözle, söylemekle olmuyor. Biraz da icraat gerekiyor. Çünkü ilçemiz için ortaya koyacağımız gayret bu memleketin geleceğini yakından ilgilendirmektedir.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum