1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. NUSRET BAYRAKTAR NE DEMEK İSTEDİ?
NUSRET BAYRAKTAR NE DEMEK İSTEDİ?

NUSRET BAYRAKTAR NE DEMEK İSTEDİ?

Bayraktar'dan çıkış: "Ardeşen'de Mümtaz Sinan döneminde beklenen hizmetlerin henüz alınmadığı şikâyetleri var. Görev ve nöbet değişimi olabilir!

A+A-

MUSTAFA ÖZYANIK
AK Parti’nin Ardeşenli Rize Milletvekili Nusret Bayraktar Ardeşen ile ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’ın görevde kaldığı süre içerisinde yaptıkları ve yapmadıklarını değerlendiren Bayraktar “Sayın başkanımızın ne yapıp yapmadığı milletimizin gözünde açık ve net bir şekilde gözüküyor. Arzu edilen, hizmetlerin daha farklı daha canlı ve daha hızlı olması yönündedir. Yeterli olmayacağı kanaati vardır. Büyük imkânlara sahip olan, tecrübeli bir belediye başkanımızdan beklenen hizmetin bugüne kadar alınmadığı noktasında bir şikâyet söz konusudur. Görebildiğimiz kadarıyla da Mümtaz Bey de Ardeşen’de ihtiyaç duyulan yeni gelişmelere, yeni projelere, yeni yatırımlara yönelik adımları atmıştır. Seçim sürecinde bunu toparlar toparlayamaz belli olacak. Seçimler yaklaştığı zaman değerlendirmeler ve halkı istekleri bir kez daha gözden geçirilecek ve o dönemdeki tabloya göre gerek görülürse Ardeşen Belediye Başkanlığı’nda görev ve nöbet değişimi olacak.” dedi.

NUSRET BAYRAKTAR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA MI HAZIRLANIYOR?

AK Parti’deki 3 dönem kuralına göre bir dahaki dönem milletvekili olamayacağı ve milletvekili olamayanların belediye başkanı olabilme düşüncesi kapsamında önemli ifadelere yer veren AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ardeşen Belediye Başkanlığı görevinden daha üst seviyede bir görevde olan birinin Ardeşen Belediye Başkanı olabileceği mesajını vererek, “Mesela ben gelecek dönemde milletvekili olmayacağım; ama tecrübemi ve bilgi birikimimi ülkem, milletim, bölgem ve Ardeşenim adına kullanmaya her zaman devam edeceğim.” açıklamasında bulundu.

“DIŞARDAN BİR İSİM ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANI OLABİLİR”

AK Parti’den Ardeşen Belediye Başkanı aday adaylığı için adı geçen Mümtaz Sinan, Hakan Gültekin, Mehmet Yerebakan, Avni Kahya, Adem Biberoğlu ve Dursun Yaşaroğlu gibi isimler hakkında düşüncelerini aktaran Bayraktar “Halkımızın tercihi ve teveccühü çeşitli şekillerde olabilir. Aday adayı herkes olabilir. Bu süreçte kimin daha etkili, daha olumlu, daha uygun olup olamayacağı konusunu zamanı geldiğinde hem halkımız hem de teşkilatlarımızla değerlendiririz. O değerlendirdiğimiz tabloya göre en uygun ismin kim olacağına o gün karar veririz. Dışarıdan bir isim de belediye başkanı olabilir. Bizim kulağımıza bu yönde bilgiler gelir. Bu yönde halkımızın talepleri olabilir. Hatta hiç belediye başkanı olmak istemeyen; ama belediye başkanı olmasında fayda olur diye düşünülen bazı isimler de olabilir. Bölgenin yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı olduğum için bu konuda çalışmalarım yoğun geçecektir. Ardeşen Belediye Başkanlığı için AK Parti’den adı geçen isimler belediye başkanı olabilirler. Ardeşen Belediye Başkanı adayı olmak istiyorum demek herkesin harcı değildir. Ardeşen bölgenin en büyük ilçesidir. Ardeşen, yerel yönetim açısından ciddi hizmet bekleyen, kısmi sorunları olan bir ilçedir.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum