1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Okul öncesi eğitim bayramı
Okul öncesi eğitim bayramı

Okul öncesi eğitim bayramı

Pazar'da okul öncesi eğitim verilen miniklerin yılboyunca hazırladıkları resim ve el işi eserler şenlik havasında sergilendi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce okul öncesi eğitimin niteliğinin artırılarak yaygınlaşmasına katkı sağlamak amacıyla Mehmet Akif Pirim Kapalı spor salonunda, açılışını Kaymakam Yalçın Sezgin’in yaptığı bir program düzenlendi.



Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Terzioğlu, Şoförler Odası Başkanı Ekrem kılıç, Öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda velinin katıldığı şenlikte anaokulu öğrencilerinin hazırladığı resim ve el işi katılanların beğenisine sunuldu.

Ardından yine anaokulu öğrencilerinin hazırladığı çeşitli gösteriler şenliğe neşe kattı. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Terzioğlu, eğitim sistemin ilk basamağı olan okul öncesi eğitimin, çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği bakımından hayati önem taşıdığını ifade ederek, “Özellikle 0-6 yaşları arası, çocuklarda gelişmelerin en yoğun yaşandığı dönemdir. Eğitimin, zeka ve kişilik gelişiminin yüzde 70'inin tamamlandığı 0-6 yaşları kapsayan güçlü ve yaygın bir okul öncesi eğitimle başlaması, ülkelerin gelişmişliğiyle doğru orantılıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum