1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Örnek temizlik kampanyası
Örnek temizlik kampanyası

Örnek temizlik kampanyası

Pazar'ın Subaşı Köyü sakinleri el ele vererek bir çöp arabası aldılar. Şimdi bu araç hem kendilerine hem de çevre köylere hizmet verecek.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Merkezi İstanbul’da bulunan Subaşı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen temizlik kampanyası sonucu sponsor firmalar ve hayırsever işadamlarının destekleriyle alınan çöp arabası bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.
Aracın hizmete girmesi sayesinde hem Subaşı köyü hem de çevredeki köylerin çöpleri toplanacak.
Kampanyanın açılış törenine Rize Valisi Kasım Esen, Hemşin Kaymakamı ve Pazar Kaymakam Vekili Fehmi Sinan Niyazi, Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Ak Parti Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Osman Keser, Dernek Başkanı Yunus Demir, Subaşı köyünden olan sanatçı Gökhan Birben ile dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Subaşı Derneği Başkanı Yunus Demir, “Tertemiz bir Subaşı Köyü, tertemiz bir Karadeniz, tertemiz bir Türkiye için böyle bir kampanya başlattık” dedi.

Rize Valisi Kasım Esen ise örnek alınması gereken kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu da yaptığı konuşmada Subaşı Köyü ileri gelenlerinin kendilerine yakışır bir kampanyaya öncülük ettiklerini söyledi.

Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi ise kampanyanın hedeflerine ulaşması için elbirliği içinde olunması gerektiğini vurguladı.
Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz da, Pazar’ın köylerinde böyle bir kampanyanın başlatılmasının önemine değindi.

Konuşmaların ardından Vali Esen, Milletvekili Çırakoğlu, Kaymakam Niyazi ve Başkan Hatırnaz birlikte kurdeleyi keserek kampanyayı başlattılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum