1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman Aşkın Bak Ardeşen Sanayi esnafıyla
Osman Aşkın Bak Ardeşen Sanayi esnafıyla

Osman Aşkın Bak Ardeşen Sanayi esnafıyla

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak seçim çalışmaları kapsamında rdeşen Sanayi esnafıyla bir araya geldi

A+A-

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak seçim çalışmaları kapsamında esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ardeşen’de sanayi esnafını ziyaret eden Bak’a, Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Ardeşen İlçe Başkanı Sadık Bayraktar, Ak Parti Milletvekili Aday Adayları eşlik etti.

bak2.20150503141613.jpg

Esnafla bir araya gelen Bak, vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. Rize’de sürdürülmekte olan çalışmaların aksamadan devam edeceğini belirten Bak, vatandaşların taleplerini ön planda tuttuklarını, çalışmalarına görüş ve önerilerin doğrultusunda yön çizdiklerini vurguladı.

bak5.20150503141530.jpg

Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak açıklamasında, “Rize’yi iç bölgelere açmak, kara, hava ve deniz ulaşımını güçlendirmek için büyük projelerimiz devam ediyor. Ulaşımın iyileştirilmesi sayesinde tarım, sanayi ve turizm gelişecektir. Özellikle organik tarım ve turizme bağlı olarak doğa ve kış sporları öne çıkmaktadır. Şehir bu eksenler etrafında büyüyüp gelişecektir. Üniversitenin büyümesi de şehre büyük katkı sağlamaktadır” dedi.

bak4.20150503141544.jpg

Ardeşen sanayi esnafını ziyaret ettiklerini, vatandaşların görüş ve taleplerini dinlediklerini belirten Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ak Parti iktidarı sayesinde Türkiye’nin ve Rize’nin büyük bir gelişme sağladığını, yakalanan bu ivmenin 7 Haziran seçimlerinden sonra da tüm hızıyla devam edeceğini vurguladı.

bak3.20150503141600.jpg

Bayraktar, Ardeşen’de büyük bir dayanışma örneği göstererek çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

bak1.20150503141633.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum