1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Osman Tatoğlu unutulmadı
Osman Tatoğlu unutulmadı

Osman Tatoğlu unutulmadı

Türkiye’de Rafting ve tekvando sporlarının sevilen antrenörlerinden Osman Tatoğlu ölümünün 3. yıl dönümünde sevdikleri tarafından anıldı.

A+A-

09 Haziran 2004 yılında, Fırtına deresindeki Türkiye Rafting şampiyonası hazırlıklarında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Osman Tatoğlu için bugün Cuma namazının ardından Rize’deki kabrinde bir anma merasimi düzenlendi.
Uğrunda hayatını kaybettiği Türkiye birinciliği kupası takım arkadaşları tarafından Merhum Osman Tatoğluna takdim edildi.
Ölümünün 3. yıl dönümü münasebetiyle Cuma namazının ardından Kaplıca asri mezarlığında toplanan sevenleri ve takım arkadaşları okunan kuranı kerimin ve duaların ardından Türkiye rafting şampiyonluğu madalyasını duygulu anlar yaşayarak Tatoğlunun ebedi ikametgahına bıraktı.
Yapılan törende bir konuşma yapan takım arkadaşı İbrahim Sarı “Biz Osman hocamızı unutmadık ve unutturmayacağız. Bugün burada onunla beraber başarmak istediğimiz bir yarışmanın madalyasını bu spor için emeği büyük olan asıl sahibine teslim ettik. Osman hocamızın her yarışmada 7. kişi olarak yanımızda olduğunu biliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum