1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ovit geçidi yeniden açıldı
Ovit geçidi yeniden açıldı

Ovit geçidi yeniden açıldı

Kar sebebiyle kapalı olan Rize-Erzurum karayolunun Ovit Dağı mevkiinde, ulaşımın bugünden itibaren yeniden sağlanmaya başlandığı bildirildi.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Yaklaşık 6 aydır kar sebebiyle kapalı olan Rize-Erzurum karayolunun Ovit Dağı mevkiinde, ulaşımın bugünden itibaren yeniden sağlanmaya başlandığı bildirildi.
Rize Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 6 aydır kar sebebiyle kapalı bulunan 2 bin 640 rakımlı Ovit Geçiti'nin bugün yeniden araç ulaşımına açıldığı kaydedildi. Araç geçişinin 07.00-18.00 saatleri arasında ve kontrollü olarak verileceğinin belirtildiği açıklamada, 18.00-07.00 saatleri arasında ise yolun araç ulaşımına kapatılacağı ifade edildi.
Öte yandan Rize-Erzurum illeri arasındaki ulaşımın sağlandığı Ovit Geçidi aşırı kar sebebiyle yılın 6 ayı araç ulaşımına kapanırken, buradaki kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız