1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ak Parti’de doktor polemiği
Pazar Ak Parti’de doktor polemiği

Pazar Ak Parti’de doktor polemiği

Pazar Devlet Hastanesi'ne neden doktor atanmıyor? Rize Ak Parti Teşkilatı'nın "Doktorlar ilçelere gelmek istemiyor" ifadeleri tartışma çıkardı!

A+A-

Pazar İlçesi Belediye Kültür Salonu’nda yapılan Ak Parti Danışma Toplantısı'na İlçe Başkanı Ahmet Basa ile Rize Ak Parti Teşkilat Başkanı Halil Turan’ın doktor atamalarıyla ilgili karşılıklı ilginç diyalogu damgasını vurdu.
Teşkilat Başkanı Halil Turan tarafından yapılan “Rize’de sağlık konusunda olağanüstü adımlar attık. Rize Devlet Hastanesi’nde mevcut 65 uzman doktor sayısını 130’a çıkardık” şeklindeki sözlerine partinin medya temsilcisi Abdullah Uzun tarafından “Sayın Başkan Pazar’da hiç yok. Dolu kadrolarımız bile doktorlar tarafından ilde kullanılıyor. Eskiden Sağlık konusunda pilot ilçe olan Pazar’da doktorsuzluktan hasta muayenesi yapılamıyor. Biz Parti teşkilatı olarak konuyu birçok kez gündeme getirdiğimiz halde hala çözüm yok. Sayın Başkan, bu konu maddiyat gerektirmeyen, çözülmesi basit bir sorundur. Biz halka doktorsuzluğu anlatamıyoruz. Her gün kapımızı çalan Pazarlı vatandaşlara söyleyecek sözümüz kalmadı. Lütfen bu konuya el atın” şeklinde alkışlarla kesilen konuşması üzerine Pazar İlçe Başkanı Ahmet Basa da “Mutlaka bu sorunu halledin sayın başkan yoksa halkın karşısına çıkmakta güçlük çekiyoruz” dedi.
İl Başkan Yardımcısının “İlçelere doktorlar gelmek istemiyor” sözleri üzerine ise Başkan Ahmet Basa, “Ardeşen’e gelmek isteyen doktorlar Pazar’a neden gelmesin? 2 kadın uzman doktordan birisi Pazar’a verilse kötü mü olurdu?” diye konuştu.
Bunun üzerine Halil Turan, “Tamam başkan. Beraberce bu konuyu en kısa sürede çözeceğiz”.dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
22 Yorum