1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ak Parti'de hüzün
Pazar Ak Parti'de hüzün

Pazar Ak Parti'de hüzün

Ak Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Devlet Hastanesi eski Başhekimi Mustafa Hocaoğlu'nun babası Nazım Hocaoğlu yaşamını yitirdi.

A+A-

Ak Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Hocaoğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Pazar Devlet Hastanesi eski Başhekimi ve Pazar Polikliniği sahibi Mustafa Hocaoğlu’nun da babası olan Nazım Hocaoğlu 59 yaşında yaşama veda etti. Hocaoğlu’nun cenazesi Pazar Sahil Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Aktaş köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Pazar İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz, Emniyet Müdürü Musatafa Kavruk, Ak Parti Rize eski il Başkanı Hasan Karal, Ak Parti İl Başkan vekili Yılmaz Katmer, Ak Parti Pazar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum