1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar AK Parti'de teşkilat mensuplarına referandum eğitimi
Pazar AK Parti'de teşkilat mensuplarına referandum eğitimi

Pazar AK Parti'de teşkilat mensuplarına referandum eğitimi

Pazar AK Parti'de, teşkilat mensuplarına 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili eğitim çalışması düzenlendi. Toplantıya Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak da katıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar Ak Parti ilçe teşkilatı 16 Nisan 2017 halk oylaması için eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

akpazar1-003.jpg

Yapılan toplantıda teşkilatın çeşitli kademelerinde görev yapan partililer Pazar Öğretmenevinde bir araya gelerek anayasa değişikliği konusunda istişarelerde bulundu.

akpazar8-002.jpg

Rize milletvekili Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti ilçe başkanı Nurettin İnce; “Bizler göreve geldikten sonra iki seçim, bir darbe girişimi gördük. Bu süreçte Pazar teşkilatı olarak geçirmiş olduğumuz iki seçimi de tüm teşkilatta görev yapan arkadaşlarımız ve Pazar AK Parti camiası ile başarılı bir şekilde sonuçlandırdık. Başarımızda emeği geçen, görev yapan arkadaşlarımıza ve her daim yanımızda duran önceki dönemde görev yapmış arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Şimdiki halk oylaması, ülkenin geleceği için çok önemli bir süreçtir. Bu sürecin önemini bildiğimiz için teşkilat olarak kısa bir sürede çok iyi çalışmamız ve iyi hazırlanmamız gerekiyor. Bugünkü toplantıda öğrendiklerimizi sahada anlatacağız. Onun için iyi dinleyerek, iyi anlamalıyız. İlçe başkanı olarak şunu söylemek istiyorum; bu halk oylaması başbakanımızın deyimi ile ‘Erdoğan için değil her doğan evladımız ve ülkemiz için’ çok önemli. Ayrıca bölgemiz ve Pazar’ımız için çok önemli. İlçemizde yapılacak olan havalimanının devamında ilçemiz için belediye başkanımızla birlikte hazırlamış olduğumuz büyük projelerimiz var. Bu projelerimizin dile getirilmesinde ilçe siyası karnemizin de iyi olması gerekiyor. İlçe teşkilatı ve belediye başkanlığı olarak elimizin güçlü olması için iyi çalışarak iyi sonuç almamız gerekiyor. Bizler Pazar halkına güveniyoruz. Her Pazarlının ülkenin geleceğine ve bizlere destek vereceğine, her şeye hayır diyenlere destek vermeyeceğine cani gönülden inanmaktayız. Her vatandaşımızın kullanacağı oya da saygılıyız.” dedi.

akpazar2-003.jpg

Toplantıda selamlama konuşması yapan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa da hem ülkenin geleceği hem de bölgenin ve özellikle de Pazar’ın elinin güçlenmesi için yüksek oranda bir Evet tercihi ile referandumdan alınlarının akıyla çıkacaklarını ifade ederek, “Sizlere, Pazarlı hemşehrilerimize bu anlamda önemli görevler düşüyor.” diye konuştu.

akpazar10-001.jpg

Programın sonunda konuşan Rize Milletvekili Osman aşkın Bak da yaptığı konuşmada, anayasa değişikliği sürecinde önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, “Dediler ki rejim değişiyor. 1: Bu bir rejim değişikliği değildir. Altını çiziyorum: Bizim rejimimiz 1923’de karar verildi: Cumhuriyet. Altını çizdik. Hükümet sistemi değişikliğidir bu. 18 madde size dağıtılan, evet yazılan bu broşürleri, bir 20 dakikanızı, yarım saatinizi ayırarak şöyle bir okuyun. Bu sistem Türkiye’nin önünü açıyor. 15 yıldır AK Parti olarak iktidardayız birçok alanda büyük sıçramalar yaptık. Ekonomid3, sağlıkta, ekonomide, savunmada, her yerde sıçramalar yaptık. Ama artık bu sistem patinaj yapıyor. Türkiye’nin önünün açılması lazım. Türkiye’nin şu anki konumundan en az üç kat büyümesi için bu sistemin gelmesi lazım. Bu sistem istikrarı sağlayacak. Geçmişte yaşadığımız hükümet krizleri ve bunların Türkiye’ye, milletimize olan maliyetleri belli. En son 2001 krizi. Cumhurbaşkanı ile başbakan arasındaki bir anlaşmazlık, bir sürtüşme anayasa kitapçığının fırlatılması sonucunda bu ülkeye maliyeti, sadece bankaların maliyeti 50 milyar dolar, diğer maliyetlerle beraber yaklaşık 200 milyar dolar bu milletin cebinden çıkmıştır. İstikrarı sağlayacak olan bu sistemde tek karar verici var o da millettir. 5 yıl boyunca onun ülkeyi yönetecek kişiye millet karar veriyor. Bu sistem milletin iradesinin yönetime tam yansımasıdır. Şu andaki sistemde Cumhurbaşkanı sorumsuzdur. Yaptığı işlerden sorumlu değildir. Yeni sistem milletin denetimi ile onu sistem içerisinde sorumluluk getiriyor. Soruşturma açılabiliyor, komisyon kurulabiliyor, yüce divana gönderiliyor. Bütün hepsi yeni sistemde var ama mevcut sistemde yok.” ifadelerini kullandı.

video1.png


Pazar AK Parti'de teşkilat mensuplarına... paylaşan: pazar53

akpazar4-002.jpg

akpazar5-002.jpg

akpazar6-002.jpg

akpazar7-002.jpg

akpazar9-002.jpg

akpazar11.jpg

akpazar12.jpg

akpazar13.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
54 Yorum