1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR-ARDEŞEN MUHTARLARI EL ELE VERDİ
PAZAR-ARDEŞEN MUHTARLARI EL ELE VERDİ

PAZAR-ARDEŞEN MUHTARLARI EL ELE VERDİ

Pazar Hür Muhtarlar Derneği tarafından Ardeşen Muhtarlar Derneği'ne gerçekleştirilen ziyarette, sorunların çözümü için ortak hareket etme kararı alındı.

A+A-

Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği Başkanı Akmescit Köyü Muhtarı Dursun Biber ve Başkan Yardımcısı Yemişli Köyü Muhtarı Mustafa Balmuk ile yönetim kurulu üyesi muhtarlar, Ardeşen Köy Muhtarları Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

muhtar1.20140917224539.jpg

Ardeşen Köy Muhtarları Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu’nu makamında ziyaret eden Pazarlı muhtarlar, iki komşu ilçenin sorunların çözümünde ortak hareket edilmesi teklifinde bulundu.

Sorunların ortak olduğunu ifade eden Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Balmuk, “Çay yükleme sorunu üreticilerimizi perişan etti. Yine çay toplama işçileri fahiş fiyatlarla üreticilerimizi mağdur etmektedir. Bu ve benzeri konularda iki komşu ilçenin muhtarları olarak ortak hareket etmemiz halkımızın faydasına olacaktır.” dedi.

muhtar2.20140917224554.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ardeşen Köy Muhtarları Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu da kısa sürede Pazar’a gelerek Hür Muhtarlar Derneği’ni ziyaret edeceklerini ifade ederek, Çaykur bünyesinde sorunların çözümü için ortak hareket etmenin faydalı olacağını söyledi.

muhtar3.20140917224610.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum