1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi boş durmuyor
Pazar Belediyesi boş durmuyor

Pazar Belediyesi boş durmuyor

Pazar Belediyesi kendi personelinin bağışlarıyla aldığı iş makinesiyle Kirazlık Mahallesinde kanalizasyon çalışması başlattı.

A+A-

Naci GÜVEN
Pazar Belediyesi tarafından Kirazlık mahallesi’nde 200’lük borular döşenerek toplam 600 metre uzunluğunda yeni bir kanalizasyon şebekesinin çalışması başlatıldı.




İlçede alt yapı çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Pazar Belediyesi Fen işleri Müdürü Varol Türkyılmaz, “Yaz ayları birlikte başlanan kanalizasyon çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Şu an Kirazlık Mahallesindeki çalışmamızı bir haftada tamamlayacağız. Bu sistemden başta Anadolu Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 150 hane de faydalanacak. Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum