1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi çöp döktürmedi
Pazar Belediyesi çöp döktürmedi

Pazar Belediyesi çöp döktürmedi

Pazar Belediyesi'nin alanına çöp dökmek için gelen Çamlıhemşin Belediyesi çöp aracı engellenerek geri çevrildi. Başkan Basa, 'Çöp üstünden siyaset olmaz!'

A+A-

PAZAR53/ÖZEL
Pazar Belediyesi'nin depolama alanına çöp dökmek isteyen Çamlıhemşin Belediyesi'nin aracı engellendi.

Pazar Belediyesi ekipleri tarafından uyarılan ve çöp dökmesi engellenen Çamlıhemşin Belediyesi çöp aracı, atıkları dökemeden geri dönmek zorunda kaldı.


Konuyla ilgili Pazar53'e açıklamalarda bulunan Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, kendi çöp depolama alanlarının zaten uygun olmadığını belirterek, “Biz de artık yakın zamanda çöplerimizi Rize Belediyesi katı atık çöp depolama merkezine taşıyacağız. Çamlıhemşin Belediyesi ile bir protokolümüz yok. Buna rağmen bazı basın yayın organlarından öğrendiğimize göre Çamlıhemşin Belediye Başkanı bizimle bir protokol yaptığını ve artık çöplerini Pazar'a dökeceğini söylüyor. Fırtına vadisine çöp dökeceğine gerekirse çöpleri evde depolayacakları gibi bir ifade de var haberlerde. Bütün basın organlarında çarşaf çarşaf bu ifadeler yayınlandı. Tekrar ediyorum; Çamlıhemşin Belediye Başkanı ile bizim ne böyle bir protokolümüz de ne de konuşmamız olmamıştır. Bu ifadeleri yazan basın organı, 'başkan söyledi yazdık' diyor. Başkanı aradık 'ben demedim' diyor. Biz de o zaman sayın başkandan bu haberleri tekzip etmesini istedik. Geçen zaman içerisinde böyle bir tekzip okumadık. Ancak bugün Çamlıhemşin Belediyesi çöp aracının Pazar'a çöp dökmeye geldiği ihbarını aldık. Ekiplerimiz müdahale edip çöp dökülmesine müsaade etmediler. Ben çöp üzerinden siyaset yaptırmam.” şeklinde konuştu.

İŞTE DOĞAN MEDYA'DA ÇIKAN ÇÖP HABERİ:


Doğan yayın organlarında seçimlerin hemen ardından, “Fırtına Vadisi çöplük olmaktan kurtuldu. AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Metin Kesimal döneminde adeta çöp depolama alanı haline gelen Fırtına Vadisi, yeni bağımsız başkan İdris Melek sayesinde çöp tehdidinden kurtuldu. Belediye başkanlığını bağımsız olarak kazanan İdris Melek, çöpleri protokol yaptıkları vadi dışındaki Pazar belediyesinin depolama tesisine taşıyacak. Başkan Melek, “O çöpü gerekirse evimizin bir odasına depolarız ama Fırtına Vadisi'ne asla dökmeyiz” dedi.” şeklinde haberler çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
16 Yorum