1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Belediyesi ile müftülükten ortak program
Pazar Belediyesi ile müftülükten ortak program

Pazar Belediyesi ile müftülükten ortak program

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar'da Kutlu Doğum haftası etkinlikleri devam ediyor. 3 ayların başlangıç gününde hafta dolayısıyla Pazar Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce ortaklaşa program tertiplendi.

program2.jpg

Pazar Belediye Kültür Salonunda düzenlenen etkinliğe; Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, Ak Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Mustafa Akbulut, diyanet mensupları, STK temsilcileri, kurum amir ve müdürleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

program5.jpg

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı teması üzerine yapılan konuşma ve düzenlenen yarışmalar ile devam etti.

tasavvuf1.20150420232620.jpg

Pazar Müftülüğü Tasavvuf Musikisi Korosu'nun ilahileriyle renk kattığı programın son bölümüne AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak da katılarak bir konuşma yaptı.

program4.jpg

Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

program3.jpg

kutlu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum