1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Eğitim Bir Sen'de seçim heyecanı
Pazar Eğitim Bir Sen'de seçim heyecanı

Pazar Eğitim Bir Sen'de seçim heyecanı

Eğitim Bir Sen Pazar ilçe temsilciliği için yapılan seçimi Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Sefer Yazıcı ve yönetimi kazandı.

A+A-

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğünde, yoğun katılımla gerçekleşen seçim, Eğitim-Bir-Sen Rize İl Başkanı Seyfettin Afacanlar ve mevcut ilçe temsilcisi Celil Çakıroğlu gözetiminde gerçekleştirildi. 

2 listenin yarıştığı ve 128 oyun kullanıldığı seçimin sonunda Sefer Yazıcı 68 oy alarak başkan seçildi. Diğer aday Fikret Andıç ise 57 oy alırken 3 oy da geçersiz sayıldı.

send1-003.jpg

Yeni Başkan Yazıcı, seçimin aile içi bir yarış olduğunu dile getirerek, “Yarışı kazanmak bizlere nasip oldu. Diğer yönetim adayı ekibe teşekkür eder ve görüş temenni eleştirilerine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Açıkça ifade etmek gerekirse sendika ve özellikle sendikamızın kurucu ruhunda var olan Hakka değil hataya muhalif olma prensibini düstur edinmeye çalışacağız. Halk Eğitim Merkezinden Orhan Albaş, 10 Mart MTAL’den Yasin Zengin, Veysel Vardal İlkokulundan Nurdoğan Güngör, TOKİ Ortaokulundan Zeynep Pehlivanlar, Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulundan Aykut Akyasan ve Fatih Irmak'dan oluşan yönetimimiz ile güzel işler başaracağımıza olan inancımız tamdır.” dedi.

send-001.jpg

yntm.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum