1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Emniyet Müdürlüğünden anlamlı ziyaret
Pazar Emniyet Müdürlüğünden anlamlı ziyaret

Pazar Emniyet Müdürlüğünden anlamlı ziyaret

Pazar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Polis Haftası kapsamında ilçedeki özel rehabilitasyon merkezinde engellilere çiçek verip hal hatırlarını sordular.

A+A-

PAZAR53
Pazar İlçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve bir grup polis, Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezini ziyaret ederek burada tedavi gören vatandaşlara çiçek verdiler.

Emniyet mensuplarını Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezinde kurum sahiplerinden Tevfik Hançeroğlu ve kurum müdürü Metin Ayar ile çalışanlar karşıladı.

rehab8.20140408124603.jpg

Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü kapsamında gerçekleştirilen ziyarette engelli vatandaşlar, ellerinde çiçeklerle polisleri karşılarında görünce büyük mutluluk yaşadılar.

rehab10.20140408124716.jpg

Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören hastalardan bazıları polislere sarılıp ağlarken, bazıları da kendilerine verilen çiçekleri almayarak, “Çiçek önemli değil, buraya gelip bize polisin sıcak yüzünü gösterdiğiniz için teşekkür ederiz” şeklinde duygularını dile getirdiler.

rehab6.20140408124732.jpg

Pazar Emniyet Müdürü Güngör Kaptan rehabilitasyon merkezinin önemli bir misyonu üstlendiğini ifade ederek, “Sizleri tebrik ediyorum. Bu tarz hastalıklarda evlerde verilemeyecek hizmeti sunuyorsunuz. Çok önemli bir misyon üstlendiğinizi bizzat görerek şahitlik ettik.” dedi.

Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım Merkezi Müdürü Metin Ayar da kurum hakkında bilgi vererek, “Burada şu an itibariyle 160 engelli vatandaşımızın bakımı gerçekleştiriliyor. Sadece Rize değil çevre il ve ilçelerden de tedavi gören vatandaşlarımız var. Çok hassas ve önemli bir sağlık hizmeti sunuluyor burada. Sadece işimizi yapıyoruz mantığıyla hizmeti sürdürmek mümkün değil. Çalışanlarımızla birlikte özverili ve şefkatli bir çalışma prensibiyle hareket ediyoruz.” diye konuştu.

Emniyet mensupları, ziyaret sonunda toplu fotoğraf çekilerek hastalarla vedalaştılar. (Kaynak: Pazar53.com)

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU İÇİN BURAYA TIKLA

rehab1.20140408124815.jpg

rehab4.20140408124829.jpg

galeri.gif


HABERİN VİDEOSU İÇİN BURAYA TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum