1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Emniyet'ten anlamlı ziyaret
Pazar Emniyet'ten anlamlı ziyaret

Pazar Emniyet'ten anlamlı ziyaret

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Pazar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün şehit ailesi de dahil bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk ve beraberindekiler bugün Dernek köyündeki şehit polis Coşkun Dalkılıç’ın kabrini ziyaret etti. Şehit polisin ailesiyle bir süre de sohbet ederek moral veren Pazar İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, emniyet güçlerinin toplumun huzur ve güveni için kutsal bir görevi ifa etmeye çalıştığına vurgu yaptı.

 Polis haftası kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Pazar’da da bir dizi etkinlikler düzenlendiğini kaydeden Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk,

“Dernek köyündeki şehidimizin kabrini ziyaret ederek ailesiyle konuştuk. Ayrıca mesleğe yıllarını veren ilçemizdeki polis emeklilerini de unutmadık. Emekli polislerimizi bizzat evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını soruyoruz.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum