1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Fuat Ergenç İlkokulu ile RTEÜ işbirliği
Pazar Fuat Ergenç İlkokulu ile RTEÜ işbirliği

Pazar Fuat Ergenç İlkokulu ile RTEÜ işbirliği

Pazar Fuat Ergenç İlkokulu ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliğiyle bakın ne yapıldı:

A+A-

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile Fuat Ergenç İlkokulunun işbirliği içinde hazırladıkları 5 gün devam edecek “Fen Hayattır”  adlı bilimsel araştırma projesi açılış programı Fuat Ergenç İlkokulu salonunda düzenledi.

fuat3.jpg

Programa Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Mili Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Sağlık Grup Başkanı Ayşe Bodur,  milli eğitim şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

fuat2.jpg

Projenin tanıtımını Fen Bilimleri öğretmeni Pınar Maşeroğlu’nun yaptığı programda, Kaymakam Aslan bir konuşmada bulundu. Her türlü bilimin hayata dokunabildiği ölçüde daha anlamlı ve kullanılabilir olacağını belirten Kaymakam Aslan, RTEÜ Eğitim Fakültesi ile işbirliği halinde hazırlanan projeyi üniversitelerin kampüs dışına çıkarak ürettikleri bilgiyi paylaşmalarının takdir edilmesi gerektiğini vurgulayarak, tebrik ve teşekkürlerini sundu.

Devamında okulun Fen bilimleri laboratuvarına geçen davetliler Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Nagihan Yıldırım ile Fen Bilgisi öğretmeni Pınar Maşeroğlu yönetiminde öğrencilerce yapılan deneylerden bir kısmını gözlemlediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum