1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR GÖNÜL ELÇİLERİ BOŞ DURMUYOR
PAZAR GÖNÜL ELÇİLERİ BOŞ DURMUYOR

PAZAR GÖNÜL ELÇİLERİ BOŞ DURMUYOR

Gönül Elçileri Projesi kapsamında Pazar Gönül Elçileri’nin ziyaretleri sürüyor.

A+A-

Pazar Kaymakamlığı Gönül Elçileri Koordinasyon Birimi’nin çalışmaları kapsamında “gönül elçisi” olarak eşleştirmeleri yapılan gönüllüler, hedef kitleye mensup vatandaşlara dönük çalışmaları devam ettiriyorlar.

Proje kapsamında gerçekleştirilen son ziyarette Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Maksut Bursa, Gönül Elçileri Koordinasyon Birim Sorumlusu Sibel Doğan, İlçe Tarım Müdürü Habibe Güler, İlçe Müftüsü Vedat Başsan, Vakıf görevlisi Nadide Özçelik, Pazar mahallesinde ikamet eden hasta olan 85 yaşındaki Dursune Öztürk’ü evinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinlediler.

gonul1.jpg

Gönüllülerin moral desteği sağladıkları Dursune Öztürk’e acil ihtiyaçların tedariki sözünü de verdiler.

Proje kapsamındaki çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Gönül Elçileri Koordinasyon Birimi sorumlusu Sibel Doğan “İlçe Kaymakamımız Sn. Selçuk Aslan’ın da katılımıyla Ramazan ayı boyunca yoğun ziyaretlerde bulunduk. Hedef kitlemizde bulunan vatandaşlarımızla Ramazan sevincini paylaşıp, desteklerde bulunduk. Biz büyük bir aileyiz sloganıyla çıktığımız yolda dokunamadığımız kimse kalmasın istiyoruz. Gönüllülük, gönül işidir; görev değildir. Pazar genelinde yüzlerce gönüllümüzle çalışmalarımız durmadan devam edecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum