1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Gönül Elçileri'nden anlamlı karne hediyesi
Pazar Gönül Elçileri'nden anlamlı karne hediyesi

Pazar Gönül Elçileri'nden anlamlı karne hediyesi

Pazar'da tüm okullarda öğrenim gören öksüz ve yetim öğrenciler belirlenerek, hepsi için ayrı ayrı 'kişiye özel' hediyeler hazırlandı.

A+A-

Cumhurbaşkanı R. Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı Gönül Elçileri Projesi kapsamında Pazar gönül elçilerinin çalışmaları sürüyor. Pazar’da Kaymakam Selçuk Aslan'ın eşi Pınar Aslan'ın öncülüğünde Pazar Kaymakamlığı Gönül  Elçileri Koordinasyon Birimince ‘gönül elçisi’ olarak eşleştirmeleri yapılan gönüllülerin hedef kitleye yönelik çalışmaları devam ediyor.

gonulelcileri1.jpg

Proje kapsamında gerçekleştirilen son çalışmada Pazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak çalışmalarıyla ilçedeki tüm okullarda öğrenim gören öksüz ve yetim öğrenciler belirlenerek, hepsi için ayrı ayrı kişiye özel hediyeler hazırlandı. Bu 79 öğrenciye karneleriyle birlikte adlarına hazırlanan hediyeleri ve Kaymakam Aslan’ın bizzat kendisi tarafından her öğrenciye yazdığı mektuplar takdim edildi.

karne8.20150123225430.jpg

Pazar’da 2014–2015 eğitim-öğretim yılı ilk dönem sonu karne töreni, TOKİ İlkokul –Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sonunda Kaymakam Selçuk Aslan; Belediye Başkanı Ahmet Basa ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük’ün de iştirakiyle, TOKİ okulunda düzenlenen karne dağıtımı merasimine katıldı.

karne7.20150123225502.jpg

Törende 1/A, 1/B ve anasınıfındaki öğrencilere karneleri verildi. Kaymakam Aslan öğrencilerin karnelerini öğrenciler ile birlikte değerlendirirken yarıyıl tatili süresince çocuklara dinlenmelerini, eğlenmelerini ancak derslerini ve kitap okumayı da ihmal etmemelerini öğütleyerek iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

karne6.20150123225514.jpg

karne5.20150123225526.jpg

gonulelcileri4.jpg

gonulelcileri3.jpg

gonulelcileri2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum