1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Halk Eğitim'den hijyen eğitim semineri
Pazar Halk Eğitim'den hijyen eğitim semineri

Pazar Halk Eğitim'den hijyen eğitim semineri

Hijyen belgesi olmadan çalışanlar için ağır para cezaları kesilirken, Pazar Halk Eğitim, bu ihtiyaca yönelik kursları sürdürüyor.

A+A-

Pazar Halk Eğitim Merkezinde Sağlık Meslek Lisesi Öğretmeni Hikmet Önkal tarafından çalışanlara yönelik hijyen eğitim semineri verildi.

hijyen1.20150425181651.jpg

Yoğun bir ilgi ile takip edilen seminere katılım üst seviyede gerçekleşirken, katılımcıların belgelerini perşembe günü Halk Eğitim Merkezine gelerek alabilecekleri ifade edildi.

hijyen2.20150425181704.jpg

Pazar Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri; lokanta, pastane, fırın, yemek şirketleri, kuaför, bakkal, market gibi kurum ve kuruluşlarda hijyen belgesi olmadan çalışan elemanlara yetkililer tarafında para cezası uygulandığı uyarısında bulunarak, bu kursların talepler doğrultusunda rutin olarak Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açıldığını vurguladılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız