1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Halkbank Şubesine yeni müdür
Pazar Halkbank Şubesine yeni müdür

Pazar Halkbank Şubesine yeni müdür

15 yıl önce memur olarak çalıştığı Pazar Halkbank Şubesine şimdi müdür olarak atandı.

A+A-

Pazar Halkbank Şube Müdürlüğüne yeni atama yapıldı. Halkbank Sürmene Şube Müdürü Ardeşenli Mehmet Kantarcı, Pazar Halkbank Şube Müdürü olarak atandı.

halkbank4.jpg

Evli ve 2 çocuk babası olan 42 yaşındaki Kantarcı, 1999-2002 yıllarında da Pazar Halkbank Şubesinde memur olarak çalışmıştı.

halkbank3-001.jpg

Pazar Esnaf Odası ile Esnaf Kefalet Kooperatifi başkan ve üyelerinin hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Müdür Mehmet Kantarcı, kendisinin Ardeşenli olması ve 15 yıl önce de Pazar Halkbank şubesinde çalışması hasebiyle bölgede önemli hatıraları olduğunu söyledi.

halkbank1-001.jpg

Esnaf Oda başkanı Turgut Sağbaş ve Esnaf kefalet kooperatifi başkanı Ekrem Kılıç ile eski günleri yad eden Müdür Kantarcı, “15 yıl geçti ama ben Pazar’ı unutmadım. Burası zaten benim memleketim. Hep beraber el ele verip hem esnafımıza destek olacak hem de vatandaşlarımızla iyi diyaloglar kuracağız.” dedi.

halkbank2-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum