1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Halkbank'a yeni müdür atandı
Pazar Halkbank'a yeni müdür atandı

Pazar Halkbank'a yeni müdür atandı

Pazar Esnaf Odası Başkanı Turgut Sağbaş, Of Şubesinden Pazar Halkbank Şube Müdürlüğüne atanan Turan Kalafat'a tebrik ziyaretinde bulundu.

A+A-

Halkbank Pazar Şubesi Müdürü Sezgin Tok’un Ordu’nun Ünye ilçesi Halkbank Şube Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan göreve Of Şube Müdürü Turan Kalafat getirildi.

halkbank3.jpg

Pazar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgut Sağbaş ve başkan yardımcısı Ali Bekiroğlu,  görevine başlayan Kalafat’a tebrik ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.

halkbank1.jpg

Pazar’da esnafın can damarı olan Halkbank’ın devamlılığını sağlama anlamında çaba sarfettiklerini söyleyen Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sağbaş, “Bir süre ilçemizde Halkbank’ın kapanması nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşandı. Yoğun mücadele sonucu yeniden şube hizmete girdi. Şu anda da sorunsuz şekilde devam ediyor. Sizlere buradaki yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

halkbank2.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Kalafat ise, Of şubeden geldiğini ancak kurumda 24 yıldır hizmet verdiğini ve Pazar’ı da iyi bildiğini ifade ederek, “Buranın bilgisayar sistemine geçmesinde aktif görev almıştım. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Esnafımızın her zaman yanında olduk, bu geleneğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum