1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Hamidiye'de lüks konutlar için start verildi
Pazar Hamidiye'de lüks konutlar için start verildi

Pazar Hamidiye'de lüks konutlar için start verildi

Pazar'ın yükselen değeri Hamidiye'de tünel geçişiyle 30 metreden denize ulaşabilme imkânlı yeni lüks konutlar için düğmeye basıldı.

A+A-

Pazar’da inşaat sektöründe yenilikler devam ediyor. Son dönemde yükselen değer olarak öne çıkan Hamidiye bölgesinde hazırlıkları tamamlanan ve yapımına başlanan Mavi Beyaz Yapı Kooperatifi birçok ilki de beraberinde getiriyor.

 

Mavi Beyaz Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taşkın; kapalı oto parkı, saunası, fitness salonu ve plajıyla göz dolduran elit bir yaşam merkezi için kolları sıvadıklarını söyleyerek, “Pazar Hamidiye mevkiinde yapımına başladığımız konut yapı kooperatifi, bu alanda lüks konutların yapılabileceğinin bir örneği olacak. Arsamızın konum itibariyle Pazar’ın en gözde yerinde bulunmasının avantajlarını kullanmak için ortaklarımıza hayallerinin ötesinde bir yaşam tarzı sunmaktayız. Kapalı otoparkı, fitness salonu, saunası ve tünel geçişiyle 30 metreden denize ulaşabilme imkânı, 150 metre mesafede bölge hastanesi ve bölge adliyesi olması en büyük avantajlarımız. 2 bin 500 metrekare açık alan park bahçesi ile ortaklarımıza çok farklı bir yaşam alanı sunuyoruz.” dedi.

konut2.20150121210804.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum