1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Hür Muhtarlar Derneği ilçe sınırlarını aştı
Pazar Hür Muhtarlar Derneği ilçe sınırlarını aştı

Pazar Hür Muhtarlar Derneği ilçe sınırlarını aştı

Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği, Ardeşen'den sonra Çayeli ve Rize Muhtarlar Federasyonuna da birer ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Doğu Karadeniz Pazar Hür muhtarlar Derneği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bir süre önce Pazar'da kuruluşunu gerçekleştiren dernek üyesi muhtarlar, çevre ilçelerdeki muhtar dernekleriyle bir araya gelerek sorunların çözümünde ortak hareket etme kararını dile getiriyor.

Ardeşen'in ardından bugün de Çayeli Muhtarlar Derneği ve Rize Muhtarlar Federasyonu'na birer ziyaret gerçekleşti. 

Doğu Karadeniz Pazar Hür muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Biber, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Çayeli Muhtarlar Derneğini ziyarete gittik ve Çayeli Muhtarlar Derneğinden Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Sarı beraberinde Rize Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mustafa Erbaş'ı makamında ziyaret ettik. Ziyaret esnasında çayda yaşanan sorunlar ve bazı konular hakkında  görüşülüp ortak karar alacağımız konusunda fikir birliğine vardık. Bu ziyaretler bütün ilçeler bazında devam edecektir.” dedi.

muhtar.jpg

Ziyarete Dernek Başkanı Akmescit Köyü Muhtarı Dursun Biber, Dernek Başkan Yardımcısı Yemişli Köyü Muhtarı Mustafa Balmuk, Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çatan, Derinsu Köyü Muhtarı Ömer Hacıfazlıoğlu, Derebaşı Köyü Muhtarı Adem Taşkın, Sahilköy Muhtarı Mehmet Ali Taşkın, Örnek Köyü Muhtarı Ümit Özen Kantoğlu ile Irmakyeniköy Muhtarı Necat Türkücü katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum