1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR HÜR MUHTARLAR'DA KONGRE GÜNÜ
PAZAR HÜR MUHTARLAR'DA KONGRE GÜNÜ

PAZAR HÜR MUHTARLAR'DA KONGRE GÜNÜ

Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği Olağanüstü Genel Kurulu, Muhtarlık Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

A+A-

Bir süre önce kurulan Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği, geçici yönetimin ardından bugün olağanüstü genel kurula giderek başkan ve yönetim kurulunu belirledi.

muhtarlar7.jpg

Dernek binasında gerçekleştirilen kongreye Dursun Biber başkanlığındaki tek listeyle girildi. Biber’in tek listesi üye 27 muhtarın oylarıyla göreve seçilirken yönetim ve denetim kurulları şu şekilde oluştu:

muht1.20141015135433.jpg

Kurucu başkan iken olağanüstü kongrede yeniden başkan seçilen Dursun Biber, yaptığı teşekkür konuşmasında, bu güvene layık olacağını ifade ederek muhtarlara teşekkür etti.

muhtarlar7.20141015135457.jpg

Başkan Yardımcısı Mustafa Balmuk ise yaptığı konuşmada, dernek olarak özellikleri çay üreticilerinin sorunları ve vatandaşların beklentilerine cevap verecek bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini ifade etti.

muhtarlar6.jpg

Doğu Karadeniz Pazar Hür Muhtarlar Derneği tarafından, ilçede görev yapan basın mensuplarına ise teşekkür plaketi verildi.

galeri.gif

muhtarlar5.jpg

muhtarlar4.jpg

muht2.20141015135558.jpg

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum