1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İmam Hatip Ortaokulu'ndan özel program
Pazar İmam Hatip Ortaokulu'ndan özel program

Pazar İmam Hatip Ortaokulu'ndan özel program

Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program, RTEÜ Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan “Peygamberimizin Kutlu Doğumu” programı RTEÜ Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

program01.jpg

Programa katılan davetlilere, salon girişinde çiçek verildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, okul öğrencilerinden Melih Taşçıoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Hz. Peygamber’in hayatı ile ilgili sinevizyon gösterisinin ardından okul öğrencilerinden Sibel Salep ‘Faran dağlarında açan sevgili’ adlı şiiri okudu.

haber.20150424202417.jpg

‘Resimlerin Diliyle’ adlı slâyt sunumunun ardından okul öğrencilerinden Azra Ulutaş, ‘Kırk Yaşındasın’ adlı şiiri seslendirdi. Okul öğrencilerinin hazırladığı ‘O gelmeseydi’ videosunun ardından okul öğrencilerinden Gülcihan Çiçek, Fatih Sultan Mehmet’in Hazreti Peygamber’e yazdığı ‘Senden Başkasını İstemem’ adlı şiiri okudu.

program05.jpg

Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden oluşan İlahi Korosunun seslendirdiği ilahilerin ardından okul öğrencilerinden Senanur Avcı ‘Ben seni Görmeden Sevdim’ adlı şiiri okudu. Daha sonra okulun öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Âlemlere Rahmet Geliyor’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

program06.jpg

Programda ayrıca, Pazar İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen ‘Peygamberim’ konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül töreni düzenlendi.

program07.jpg

Yarışmada dereceye giren Peygamberim Konulu şiir yarışması birincisi 7/C sınıfından Hatice Kalça, kompozisyon yarışması birincisi 7/C sınıfı sınıfından Rümeysa Kurt, şiir yarışması ikincisi 7/C sınıfından Aydanur Terzi, kompozisyon yarışması ikincisi 7/B sınıfından Emirhan Yurtseven, şiir yarışması üçüncüsü 5/A sınıfından Hayrunisa Okumuş ve kompozisyon yarışması üçüncüsü 7/C sınıfından Hamdiye Aksu’ya ödüllerini Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan takdim etti.

program02.jpg

Program, Pazar İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Necmettin Özkahraman’ın kapanış duasıyla sona erdi. 

program04.jpg

program03.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum