1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar İş Bankası’na yeni Müdür
Pazar İş Bankası’na yeni Müdür

Pazar İş Bankası’na yeni Müdür

İş bankası Pazar Şubesi'ne yeni müdür atandı. Görevi devralan Hasan Semih Çelikkol ilçeyi doğal yapı olarak çok beğendiğini söyledi.

A+A-

Abdullah UZUN - Pazar İş Bankası Müdürlüğüne atanan Hasan Semih Çelikkol 27 Kasım 1977 İstanbul doğumlu ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu. 1996 yılında İş Bankası aileisne dahil olduğunu belirten Müdür Çelikkol, “Ardından aynı şubede 1999 yılında servis yetkili yardımcısı görevini yaptıktan sonra 2006 yılında Taksim İstanbul şubesine ikinci Müdür olarak atandım. En son olarak ise Pazar İş Bankası Müdürlüğü’ne tayinim çıktı. Pazar, yeşil ile mavinin buluştuğu güzel bir ilçe. Burada yabancılık çekmek mümkün değil. İlçeye gelmeden önce Pazar’ın çok eski bir yerleşim bölgesi olduğunu, halkının ise sosyal ve kültürel anlamda ileride olduğunu biliyordum. İş potansiyeli yüksek olan Pazar’a hizmet etmek benim için gururdur.” Dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum