1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı, köylerde yatırımları inceledi
Pazar Kaymakamı, köylerde yatırımları inceledi

Pazar Kaymakamı, köylerde yatırımları inceledi

Pazar kaymakamı Selçuk Aslan; Sivrikale, Hisarlı, Merdivenli ve Örnek köylerinde bir dizi incelemede bulundu.

A+A-

Kaymakam Selçuk Aslan beraberinde KHGB Müdürü Ömer Hocaoğlu, il özel idaresi Pazar Şantiye Şefi H. Görkem Kantoğlu ile Sivrikale, Hisarlı, Merdivenli ve Örnek köylerinde bir dizi incelemede bulundu.

kaymakam2.20150416233113.jpg

Köylerde altyapı hizmetlerini ve köy taleplerini yerinde inceleyen Kaymakam Aslan Rize’nin hızla gelişen turizm pastasından Pazar’ın tarihiyle ve hizmet sunum tesisleriyle pay alabileceğini belirterek, “Sivrikale köyü sahilde bulunan Hisar’ın röleve ve restorasyonunun ilçenin öncelikli gündemine alınması gerekmektedir. Kız Kalesi ve Kocaköprü’nün restorasyonu tamamlandı. Ciha Kalesinin restorasyonu ile birlikte Sivrikale’nin de takibini yapmak gerekmektedir.” diye konuştu

kaymakam4.20150416233000.jpg

Kaymakam Aslan, Örnek köyünde kapanan köy okulunun köy konağına çevrilmesinin köylerde atıl duran kamu mallarının değerlendirilmesine güzel bir örnek model oluşturduğunu da ifade ederek, “Buna öncülük edenleri tebrik etmek istedim.” ifadelerini kullandı.

kaymakam3.20150416233035.jpg

Merdivenli köyünde sahilde devam eden ve önümüzdeki Ramazan ayında ibadete açılması hedeflenen, hayırseverlerce yapımı üstlenilen cami inşaatı ve müştemilatını da inceleyen kaymakam Aslan, “Sahip olduğu sosyal donatıları ve estetiğiyle yeniden yükselmekte olan medeniyetimizin, Pazar’da önemli bir şaheseri olacak bu  Cami ve sosyal donatıları inşaatının yapımında emek veren ve hayırlarıyla destek verenleri tebrik eder, kutlarım.” dedi.

kaymakam1.20150416233138.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum