1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Aslan'dan TEOG ziyareti
Pazar Kaymakamı Aslan'dan TEOG ziyareti

Pazar Kaymakamı Aslan'dan TEOG ziyareti

29 Nisan’da yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavı öncesi Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan'dan okullara ziyaret.

A+A-

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan Aktepe İlkokulu ve ortaokulunu ziyaret etti.

kaymakam3.20150415124433.jpg

29 Nisan’da yapılacak Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı hakkında öğrencilerle görüşen Kaymakam Aslan, “Hala hedefe ulaşmamız için almamız gereken yol var. Sınava sayılı gün kaldı. Öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak konusunda mesai harcamamız gerektiği de görülüyor. Eğitim öğretim yılı boyunca gerek dersler, gerek sosyo-kültürel faaliyetler gerekse de sınavlara hazırlıklar konusunda ilçemizin tüm eğitim paydaşlarının, samimi olarak çaba gösterdiğini görmek mutluluk verici olmuştur. Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma (RENK) projesi konusunda örnek bir çabanın bıkmadan gösterilmesi, tüm okullarımızda buna öncülük eden, emek veren öğretmenlerimizin gayretleri mutlaka takdir edilecektir.” dedi.

kaymakam2.20150415124449.jpg

Okul ziyaretinde sınıflarda öğrencilerle de sohbet eden Kaymakam Selçuk Aslan, Okul Müdürü Ömer İlhan Altun’dan okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek buradaki ziyaretini sonlandırdı.

kaymakam1.20150415124503.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum