1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı köylerde çalışmaları denetledi
Pazar Kaymakamı köylerde çalışmaları denetledi

Pazar Kaymakamı köylerde çalışmaları denetledi

Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan; Bucak, Akbucak, Ortayol köyleri yol betonlaması, Hisarlı köyü Radar yolu asfalt yenileme işini yerinde inceledi.

A+A-

Pazar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale edilen Bucak, Akbucak, Ortayol, köyleri yol betonlama işi, Hisarlı köyü Hava Radar komutanlığı sıcak asfalt yenileme işi ve Irmak köyü afet duvarı çalışmalarını Kaymakam Selçuk Aslan yerinde denetleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kaymakam3.20141123121458.jpg

Denetim ziyaretlerine, İl özel idaresi Pazar Şantiye Şefi Mühendis H. Görkem Kantoğlu, KHGB Müdürü Ömer Hocaoğlu ve ilgili köylerin muhtarları ile vatandaşlar eşlik etti.

kaymakam4.20141123121538.jpg

Kaymakam Selçuk Aslan, vatandaşlarla yaptığı sohbette, “Köylerimizde altyapı hizmetleri konusunda elimizdeki imkânları sonuna kadar vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya çalışıyoruz. Bazen kaynak ve imkân yetersizliği talepleri karşılamakta gecikmeye neden oluyor. Bir de gelen taleplerden bir kısmı idareyi hiç ilgilendirmeyen, yasal olarak o konularda bütçe, imkân ayrılmamış, kanun koyucu tarafından idareye görev verilmemiş konular. Tamamen şahsi talepler. Vatandaşlarımıza bu durumu izah ediyoruz. Biraz sabırla ve el ele vererek Pazar’ımızın pek çok sorununu çözebilmek elimizde.” dedi.

yolcalismasi1.jpg

yolcalismasi.jpg

kaymakam2.20141123121740.jpg

kaymakam1.20141123121810.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
11 Yorum