1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kaymakamı Terzi görevine başladı
Pazar Kaymakamı Terzi görevine başladı

Pazar Kaymakamı Terzi görevine başladı

Erzurum Vali Yardımcısı iken Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Pazar Kaymakamlığına atanan Ayhan Terzi, ilçeye gelerek görevine başladı.

A+A-

Yeni Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, görevine başladı. Bugün Pazar Kaymakamlığına gelerek görevine başlayan Terzi’nin ilk ziyaretçileri ise basın mensupları oldu.

kaym2-009.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Terzi, kendisinin de Kastamonulu ve dolayısıyla Karadenizli olduğunu ifade ederek daha önce turistik ziyaretlerde bulunduğu bölgeyi çok iyi bildiğini söyledi.
 
Kaymakam Terzi, Pazar’da hizmet kalitesini yükseltmek için herkesin el ele vermesi gerektiğinin altını çizdi.

kaym1-010.jpg

Basın mensupları da tarihi kimliği nedeniyle önemli bir kent olan Pazar’da, Rize Artvin Havalimanı inşaatının devam ettiğini ve ilçenin gelişmesi noktasında medya olarak sorumluluklarının bilinciyle hizmet vereceklerini ifade ederek, yeni görevinde Kaymakam Ayhan Terzi’ye başarı dileğinde bulundular.

kaymakamterzi.jpg

KAYMAKAM AYHAN TERZİ KİMDİR?

1984 yılında Kastamonu ili Daday ilçesinde doğdu.İlk ve ortaokulu İstanbul Gaziosmanpaşa’da Kadri Yörükoğlu İlköğretim Okulu’nda, lise eğitimini ise yine aynı ilçede bulunan Plevne Lisesi’nde okudu.Üniversite eğitimine 2001 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde başlayarak 1 yıl hazırlık okuyup 2006 yılında tamamladı. Aynı üniversitede Avrupa Birliği Hukuku alanında yüksek lisans yaptı.2007 yılında İçişleri Bakanlığı’nın yapmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 21.03.2008 tarihinde Giresun Valiliği’nde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra Kastamonu Abana Kaymakam Refiki, Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerine vekâleten baktı.Nevşehir’e teftiş stajını yapmak üzere atandı. Nevşehir ili teftiş stajının ardından Kastamonu ili Abana ilçesine tekrar vekâleten Kaymakam olarak atandı.20.01.2009 tarihli Bakan onayıyla Burdur ili Çeltikçi ilçesine atanan Terzi, ayrıca Burdur’da Vali Yardımcılığı görevini de yürüttü.Kaymakam Terzi, Denizli-Babadağ ilçesinde kaymakamlık yaptıktan sonra İngiltere’ye gitti. İngiltere’de 1 yıl kalan Terzi, döndükten sonra Ankara’da İçişleri Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu kaymakamlık kursuna katılarak kursu ”Üstün Başarılı” olarak bitirdi.8 Şubat 2011 tarihinde kura çekip Çankırı-Bayramören’e atanan Kaymakam Ayhan Terzi 2013-2015 yılları arasında Erzurum-Pazaryolu İlçesinde Kaymakamlık yaptı. 28 Haziran 2015 tarihli kararname ile Erzurum Vali Yardımcılığına atandı.Son olarak 19.08.2017 tarihinde müşterek kararname ile Şarkikaraağaç Kaymakamlığına atanan Ayhan Terzi'ye ait hüküm iptal edilerek Pazar Kaymakamlığına ataması gerçekleştirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum