1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar KHG Birlik Seçimleri yapıldı
Pazar KHG Birlik Seçimleri yapıldı

Pazar KHG Birlik Seçimleri yapıldı

Pazar Köylere Hizmet Götürme Birliği 2017 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı Kaymakamlık toplantı salonunda yapıldı. 2 il genel meclisi üyesi ile 2 muhtar Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen üyeliğine seçildiler.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Pazar Kaymakamı Cevat Çelik’in başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclis Üyeleri Leyla Veyisoğlu, Rasim Çorbacı ve Osman Nuri Hasçelik, İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Ömer Hocaoğlu, İl Özel İdaresi Pazar Şantiye Şefi Halim Erkan, Muhasip Emine Başalma ve köy muhtarları katıldı.

oylama8.jpg

Toplantıda Kaymakam Çelik, Pazar KHGB’nin 2016 yılı faaliyetlerini değerlendirerek 2017 yılı hedefleri hakkında bilgiler sundu. Ardından 2016 yılı kesin hesabı hakkında Birlik Muhasibi Mustafa İmamoğlu bilgi sunduktan sonra, kesin hesap, birlik meclisince kabul edildi. Devamında Birlik Encümen seçimine geçildi. Yapılan oylamada İl genel Meclisi üyeleri Leyla Veyisoğlu ve Rasim Çorbacı ile Başköy Muhtarı Ahmet Hiçyılmaz ile Hisarlı Köyü Muhtarı Mehmet Bilici Pazar KHGB encümen üyeliğine seçildiler.

oylama2.jpg

50 muhtar ve 3 il genel meclisi üyesinin 2’şer oy kullandığı İl Genel Meclisi üyeleri arasında yapılan seçimde Rasim Çorbacı 51, Leyla Veyisoğlu 37, Osman Nuri Hasçelik ise 18 oy alırken; muhtarlar arasındaki seçimde de Ahmet Hiçyılmaz 33, Mehmet Bilici 32, Necat Türkücü 25 ve Mustafa Balmuk da15 oy aldı. Muhtarlar arasında yapılan seçimde 1 oy ise geçersiz sayıldı.

oylama1.jpg

Oylamadan sonra Kaymakam Cevat Çelik, Birlik Meclisince görev tevdi edilen üyeleri tebrik etti. Muhtarların görüş ve önerileri alınarak toplantı sona erdi.

video1.png


Pazar KHG Birlik Seçimleri yapıldı paylaşan: pazar53

oylama3.jpg

oylama7.jpg

oylama6.jpg

oylama5.jpg

oylama4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum