1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kızkulesi Derneği sevindirdi
Pazar Kızkulesi Derneği sevindirdi

Pazar Kızkulesi Derneği sevindirdi

Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayında gelenek haline getirdiği uygulamayla; iftar erzaklarını ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıyor.

A+A-

Pazar Kızkulesi Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyesi Bahattin Karahan, yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi, bu yılda Ramazan ayının bereketini ihtiyaç sahiplerine de yaşatmak maksadıyla dernek olarak yardımda bulunduklarını belirterek, ''Şu ana kadar kimsesiz, sahipsiz yaklaşık 100 aileye ulaşarak yardım paketlerini dağıtarak insanların hiç olmazsa iftar sofralarını şenlendirdik. Ramazan ayı sonuna kadar 200 aileye ulaşmayı hedeflemekteyiz. Ancak ramazan ayında 2. ve 3. derecedeki ailelere de ulaşmaya gayret etmekteyiz. Bayramda da inşallah ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirip bayram sevincini yaşatmayı düşünüyoruz. Bu vesileyle bizlere desteğini esirgemeyen Pazar halkına, hayırsever iş adamlarımıza ve tüm yardımseverlere teşekkür ederiz'' dedi.

31128

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum