1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar KÖYDES'e yeni iş makinesi
Pazar KÖYDES'e yeni iş makinesi

Pazar KÖYDES'e yeni iş makinesi

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin KÖYDES için alınan 1 adet iş makinesinin devir teslim törenindeki konuşmasında 2007'nin ilçe için altın yıl olacağını söyledi.

A+A-

Abdullah UZUN - Pazar ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından satın alınan 1 adet iş makinesi İlçe Kaymakamlık Binası önünde düzenlenen törenle KÖYDES’e teslim edildi. Teslim töreninde bir konuşma yapan ilçe kaymakamı Yalçın Sezgin, “52 bin Euro karşılığında satın alınan iş makinamızı bugün KÖYDES’e teslim ediyoruz. Çok sevinçliyiz. Alınan bu iş makinası ile birlikte Köydes olarak ikinci makinamıza kavuştuk. Daha önce bir adet eder satın almıştık. 2007 yılında iş makine sayımızı dörde çıkarmak istiyoruz. Köy hizmetlerinde mevcut iş makinaları 20–25 yıllık olduğundan yeterli randımanı alamıyorduk. Biz kademeli olarak makinalarımızı yenileyeceğiz. Hükümetimizin bize yapmış olduğu destekle almış olduğumuz bu makine köylere hizmet için kullanılacaktır. Ancak bu işler sadece hükümetin desteği ile olmuyor. Pazarlı hayırsever işadamlarımız sahip çıktığı takdirde daha güzel hizmetlere imza atacağız. Önceki gün ilçemizde yağan yoğun kar nedeniyle 5 günde kapanan 50 köy yolunu elimizdeki mevcut makinelerle açtık. Sadece 5 gün yolu kapanan bir iki köyümüz mağdur edildi. Kendilerinden özür diliyorum. Elimizde yeterli makine olmadığından gecikme olmuştur. Pazar ilçesi 2007 yılında altın çağını yaşayacaktır. İlçe için yeni projelerimiz var. Yakında bunları da hayata geçireceğiz. Halkımızın ve muhtarlarımızın bize destek olması gerekiyor. Ben Pazar ilçesine böyle güzel bir makinayı almamızda finansman desteği sağlayarak yardımcı olan hükümetimize ve Özel İdareye teşekkür ediyorum. Makinamız Pazar halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum