1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Mahalle Muhtarlığı için kol kola verdiler
Pazar Mahalle Muhtarlığı için kol kola verdiler

Pazar Mahalle Muhtarlığı için kol kola verdiler

Pazar Mahallesi Muhtar Adayı Cengiz Yıldırım, ekibiyle birlikte hizmet için yola çıktıklarını söyleyerek destek istedi.

A+A-

Pazar’da mahalli seçimlere doğru muhtar adaylıkları için heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bu yıl tüm yurtta olduğu gibi Pazar’da da muhtarlık seçimleri büyük bir çekişmeye sahne oluyor.

İlçenin en büyük mahallesi olan Pazar Mahallesi’nden muhtar adayı olan basın mensubu Cengiz Yıldırım, ekibiyle birlikte hizmet için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

cengiz1.jpg

Muhtarlık azaları Niyazi Engin ve Sayim Yılmaz'la birlikte, vatandaşlardan gençlere destek çıkmalarını isteyen Yıldırım, değişim için ilk adımı cesur bir şekilde attıklarını ifade ederek, “Genç, dinamik, heyecanlı ve hizmet için kanı kaynayan bir ekip kurduk. Azalarımla birlikte ilçemizin en büyük mahallesine kalıcı hizmetler sunmak, sosyal etkinlikler düzenlemek, devlet kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışarak sosyal hareketlilik katmak adına yola çıktık. Görevim gereği bürokratik ve sosyal çevremizden alacağımız desteklerle Pazar Mahallesi’nde birçok yeniliğe imza atacağız. Bir başıma değil, ekibimle hizmet vaadinde bulunuyorum. Pazar’da değişimin gerekliliğini savunuyor, yenilik ve hareketlilik vaat ediyorum. Muhtarlığı klasik çizgisinden çıkarıp halkın kendini ifade edebileceği, yönetime direkt olarak katılıp katkı sunacağı bir yapıya kavuşturacağımızı ifade ederek halkımızın desteklerini bekliyoruz.” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
28 Yorum