1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar meydanında güldüren havalimanı sohbeti
Pazar meydanında güldüren havalimanı sohbeti

Pazar meydanında güldüren havalimanı sohbeti

Cenaze için geldikleri Pazar'da meydanda oturup vatandaşlarla çay içen Rize Valisi ve milletvekillerinin havalimanı muhabbeti dikkat çekti.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Rize İl Genel Meclisi Üyesi Melahat Taşpınar’ın 92 yaşında vefat eden annesinin cenazesi Pazar Sahil Camii’nde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Derebaşı Köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

meyd3.20140809202207.jpg

Cenazeye Rize’den katılan Vali Ersin Yazıcı, Belediye Başkanı Reşat Kasap, milletvekilleri Nusret Bayraktar ve Hasan Karal ile AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Pazar’da Kaymakam Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Ahmet Basa ile daha sonra Pazar Belediye Meydan Parkı’nda vatandaşlarla oturup çay içti, sohbet ettiler.

meyd2.20140809202229.jpg

Vatandaşlar, Vali Yazıcı’ya havaalanı ile ilgili sorular yöneltirken, bir gencin, “Bu havaalanı Pazar’a mı yoksa Çayeli’ne mi ait?” şeklindeki sorusu herkesi güldürdü. Vali Yazıcı, havalimanının Pazar’da yapılacağını ancak Artvin ve Rize’ye hizmet vereceğini söyleyerek, “Sizler de hazırlanın. Burada yeni iş imkânları doğacak. Kalifiye eleman ihtiyacı olacak. İyi değerlendirmek lazım.” dedi.

meyd1.20140809202243.jpg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rize Milletvekili Nusret Bayraktar ise Trabzon havaalanının özellikle bayramda artan yolcu trafiğini kaldıramadığını ifade ederek, “Artan yoğunluğu hepimiz gördük. 3-5 sene sonra Trabzon da kilitlenecek. Dolayısıyla Rize’deki havaalanı Trabzon’a olumsuz etki yapmaz. Yolcu trafiği gittikçe artıyor. Bu havaalanı Trabzon’un yükünü de hafifletecek." diye konuştu.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum