1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR MEYDANINDA HELİKOPTERLİ GÖSTERİ
PAZAR MEYDANINDA HELİKOPTERLİ GÖSTERİ

PAZAR MEYDANINDA HELİKOPTERLİ GÖSTERİ

Pazar Meydanında kamera takılı mini helikopterle gökyüzünden kuş bakışı gerçekleştirilen çekimler ilgiyle izlendi. işte o görüntüler:

A+A-

Son zamanlarda hızla yaygınlaşmaya başlayan ve havadan görüntüler almaya yarayan mini helikopterler ilgi çekiyor.

pazarabakis2.jpg

Mini uçuş araçlarına olan ilgisiyle bilinen Pazarlı Ahmet Sandıkçı adlı vatandaş, yaklaşık 3 bin TL’ye mal ettiği helikopterle Pazar Belediye Meydan Parkı’nda mini bir gösteri düzenledi.

pazarabakis3.jpg

Vatandaşların şaşkın bakışları altında meydanda kurduğu mini ekrandan, izlemeye aldığı helikopteri, kumandasıyla havalandırarak kısa bir çekim gerçekleştiren Sandıkçı, “Bende hem fotoğraf çekimi hem de uçuş araçlarına karşı özel bir ilgim var. Mini helikopterler, uçaklar toplayıp uçuş denemelerinde bulunmaktayım. Son olarak ise Full HD video kayıt etme özelliğine sahip bu helikopteri oluşturdum. Parçalarını alıp kendim montajladım. Şehir dışında bir kaç deneme uçuşu gerçekleştirdikten sonra bugün de Pazar merkezden görüntü almak istedim. Gayet net ve özel bir çekim oldu.” dedi.

pazarabakis4.jpg

Sandıkçı, bu anlamda özel çekim isteyen kurum ve şahıslara hizmet sunabileceğini de ifade ederek, “Bir hobi olarak başladığım bu işi ilerletmek istiyorum. Profesyonel çekimler için ideal bir alet oluşturduk. İhtiyaç duyan kurum veya şahıslara da bu anlamda hizmet sunmaya hazırım” diye konuştu.

pazarabakis1.jpg

video.gif

pazar2.20141030095040.jpg

pazar1.20141030095053.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum