1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Meydanında öğrencilere şiir okudu
Pazar Meydanında öğrencilere şiir okudu

Pazar Meydanında öğrencilere şiir okudu

Pazar Meydanında Haberal İlkokulu öğrencilerinin katıldığı kitap okuma etkinliğinde Kaymakam Selçuk Aslan bağdaş kurup şiir okudu.

A+A-

Haberal Ortaokulu 5. ve 6. sınıfları tarafından Mahalli Projeler kapsamında uygulanmakta olan ‘Pazar Okuyor’ ve ‘Kütüphaneler Haftası’ münasebetiyle Meydan Parkında ‘Bir kitap da senden olsun’ adı altında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

okuma3.20140402205443.jpg

Minik öğrenciler, Belediye Meydan Parkında bağdaş kurup kitap okurken, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan da kendi getirdiği kitaplarla etkinliğe katıldı.

okuma4.20140402205459.jpg

Öğrencilerle birlikte oturan Kaymakam Aslan, getirdiği kitapların tanıtımını yaparak öğrencilere okumaları için tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere, şiir okuyan Aslan, okumanın önemini anlattı.

okuma5.20140402205642.jpg

Etkinlikle ilgili Kaymakam Aslan’a bilgi veren Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, “İlçemiz Haberal Ortaokulu 5 ve 6. sınıfları tarafından Mahalli Projeler kapsamında uygulanmakta olan “Pazar Okuyor” ve “Kütüphaneler Haftası “ münasebetiyle Meydan Parkında ”Bir kitap da senden olsun” adı altında kitap okuma etkinliği düzenlendi. Bu etkinlikle okuma alışkanlığın kazandırılması, yaygınlaştırılması ve okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi amaçlanmıştır.” dedi.

okuma6.jpg

Kaymakam Aslan da yaptığı konuşmada, “Çocuklarımızın okuma alışkanlıklarını yükseltmemiz gerektiğini her platformda dile getiriyoruz. Bugün burada çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırma anlamında güzel bir etkinlik düzenlendi. Maalesef çok okuyan bir toplum değiliz. Burada cıvıl cıvıl, güzel bir etkinlik oldu. Bu anlamlı etkinliğin genişlemesini diliyorum. Ben de okul kitaplığını zenginleştirme anlamında kendi kütüphanemden etkinliğe katkı sunma anlamında daha önce okuduğum bazı kitaplarımı getirerek bağışlıyorum.”  ifadelerini kullandı.

galeri.gif

okuma2.20140402205804.jpg

okuma1.20140402205815.jpg

galeri.gif

okuma8.jpg

okuma7.jpg

galeri.gif

HABERİN VİDEOSU İÇİN BURAYA TIKLAYIN
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum