1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar müftülüğü yeni binasında
Pazar müftülüğü yeni binasında

Pazar müftülüğü yeni binasında

Pazar İlçe Müftülüğü, bir süredir geçici olarak hizmet verdiği yerden, Merkez Gülbahar Hatun Camii bitişiğindeki yeni yapılan binasına taşındı.

A+A-

Naci GÜVEN - Daha önce geçici olarak Sahil Camii lojmanlarında hizmet veren müftülük, yeni binasında 3’ü kurs hocası olmak üzere toplam 99 din adamına hizmet vermeye başladı. Hizmet binasında toplantı salonu kütüphane, arşiv bölümü, dinlenme ve konferans salonu gibi çok amaçlı kısımlar bulunuyor.
Önemli bir hizmet birimi olan müftülüğün daha verimli olması için böyle bir binaya ihtiyaçları olduklarını belirten Pazar İlçe Müftüsü Kemalettin Aksoy, “İmkânsızlıklar nedeniyle çok dar alanlarda ve müsait olmayan mekânlarda hizmet veriyorduk. Böyle güzel bir binanın İlçe Müftülüğü'ne tahsis edilmesi bu itibarla takdire şayan bir durumdur. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız