1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Muhtarlar Derneği'nden Aygöl'e ziyaret
Pazar Muhtarlar Derneği'nden Aygöl'e ziyaret

Pazar Muhtarlar Derneği'nden Aygöl'e ziyaret

Pazar Muhtarlar Derneği Başkan ve üyeleri, Rize Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl’e nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Pazar Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Rıza Avcı ve Pazar ilçesi köy muhtarlarını makamında kabul eden Aygöl, muhtarlarla tanışarak İl Özel İdaresi'nin ilçede yapılan çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

muhtar2.20140912231218.jpg

Sıcak ve samimi havada gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Ali Rıza Avcı, Aygöl’e hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarı dileklerini iletti.

muhtar5.20140912231235.jpg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Aygöl “Sizler vatandaşın yanında devleti temsil ediyorsunuz. Vatandaşa en yakın sizsiniz. Sizler hizmete talip olmuş, vatandaşa hizmet etmek için öne çıkmış kişilersiniz. Onun için sorumluluklarınız ağır.” dedi.

muhtar3.20140912231259.jpg

Aygöl, “İl genel meclisimizin destekleri ve sayın valimizin emirleri doğrultusunda idare olarak Rize’nin her noktasına hizmet götürmek için çalışıyoruz. Köylerimizin alt yapı sorunlarını çözmek ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla bütün birimlerimizle ve var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

muhtar4.20140912231321.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız