1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Öğretmenevi'ne Hasan Tezcan atandı
Pazar Öğretmenevi'ne Hasan Tezcan atandı

Pazar Öğretmenevi'ne Hasan Tezcan atandı

Pazar Gençlik Spor Müdürü Hasan Tezcan Öğretmenevi Müdürü olurken yerine Handan Sümer atandı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Yunus Efendioğlu’nun Ardeşen Özel İdare Müdürü olarak görevlendirilmesi ile boşalan Pazar Öğretmenevi Müdürlüğüne daha önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yapan Hasan Tezcan atandı.

hasantezcan.20141101133057.jpg

Görevine başlayan Hasan Tezcan yaptığı açıklamada; “8 yıl gururla yürüttüğüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevimden ayrılarak, Pazar Öğretmenevi Müdürü olarak görevlendirildim. 2007 yılında başlattığımız Spor Şenliklerinde Pazarımıza güzellikler kattık. Sporda Öncü İlçe Pazar sloganıyla başlayan faaliyetlerin öncülüğünde katkılarımız oldu. İlçemizin Spor Kenti olmasında ve tesislerimizin sonuna kadar halkımızın hizmetine açılmasında yapmış olduğum hizmetleri inşallah Pazar Öğretmenevi Müdürü olarak da sürdürmek istiyorum." dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak da Bocce Antrenörü Handan Sümer görevlendirildi.

handansumer.jpg

Handan Sümer de yaptığı açıklamada; “Sporun içinden gelen biri olarak teslim almış olduğum bayrağı daha üst seviyelere çıkarmak için çalışacağım. Gençlerimizin sokaklardan kurtulması ve sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi için bize düşen görev neyse yapılacaktır.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
27 Yorum