1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sahilköy'de mezuniyet finali
Pazar Sahilköy'de mezuniyet finali

Pazar Sahilköy'de mezuniyet finali

Pazar Sahilköy Yaz Kur'an Kursu'ndaki mezuniyet töreni, okulların yılsonu etkinliklerini aratmadı. Başarılı öğrencilere bisiklet ve cep telefonları verildi.

A+A-

Rize’nin Pazar İlçesi Sahilköy Camii’nde 2 aydır devam eden Yaz Kur’an Kursu’ndan mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet töreni coşkuya dönüştü.

Çevre köylerden dahi çok sayıda vatandaşın izlediği törenlerde öğrenciler tiyatro oyunları oynadı, şiirler okudular.

38626

İlahi, sure ve dualarla devam eden programın sonunda kursu birincilikle bitiren Elif kalender’e bisiklet, ikinciliği elde eden Zekiye Kaşoğlu ile üçüncü olan İlayda Yılmaz’a da birer cep telefonu hediye edildi. Diğer öğrencilere de Kur’an-ı Kerim ve eğitici eserler verildi.

38627

Kurs Hocası Mustafa Kalender, 2 ay boyunca devam eden kursa 25 öğrencinin katıldığını belirterek, “İyi bir final oldu. Öğrencilerimiz, 2 ay boyunca öğrendiklerini; tiyatroyla, şiirle, dua ve surelerle mezuniyet töreninde izleyenlere aktardılar. Öğrencilerimize dini ve ahlaki eğitimin verildiği bu süre içerisinde desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza, camimizin mütevelli heyeti başkanı Kemal Kasaboğlu ile üyelerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

38628

38629

38630

38631

38632

38633

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum