1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Sanayi Sitesi Nisan ayında teslim edilecek
Pazar Sanayi Sitesi Nisan ayında teslim edilecek

Pazar Sanayi Sitesi Nisan ayında teslim edilecek

Pazar SS Modern Küçük Sanayi Sitesi Mali Olağan Genel Kurulu, Ocak Köyü sahilindeki Bodasari mevkiinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirildi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
120 dükkânın bulunduğu 71 üyeli Sanayi Sitesinin mali genel kurulu yapımı devam eden bir dükkânda, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve 65 üyenin katılımıyla yapıldı.

sny1-002.jpg

Toplantıda, açılış konuşmasını yapan Pazar SS Modern Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı, “Burada üst yapı çalışmaları devam ederken üyelerimizden alt yapı çalışmalarına başlamak için yetki alarak, önümüzdeki Nisan ayında sanayi sitemizi bütün eksikleri tamamlanış vaziyette teslim etmeyi hedefliyoruz. Yazıhaneye gelip, sanayi sitesi nasıl gidiyor diye soran arkadaşlarımızın yarın ticaret yapacakları yeri görmeleri için bugünkü mali genel kurulumuzu burada yapmak istedik. Bu nedenle böyle bir karar aldık. Nasip olursa bundan sonra da bütün toplantılarımızı burada gerçekleştireceğiz.” dedi.

sny2-002.jpg

galeri.gif

sny3-001.jpg

sny4-001.jpg

sny5-001.jpg

sny6-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum