1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Ticaret Odası'nda değişiklik
Pazar Ticaret Odası'nda değişiklik

Pazar Ticaret Odası'nda değişiklik

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası'nda Yüksel Zaman'ın kendi isteğiyle görevi bırakmasının ardından Başkanlığa Neşet Çakır seçildi.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurulduğu 1991 tarihinden bugüne kadar Başkanlığını yürüten Yüksel Zaman’ın sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakması dolayısıyla mevcut yönetim kurulu yeniden şekillendirildi. Yönetim Kurulunun bugün yapılan toplantısında Başkanlığa Neşet Çakır seçilirken Mustafa Memoğlu ve M. Hayri İslam da Başkan yardımcılığı görevlerine getirildiler. Üyeliklere ise Azmi Bul ve Mehmet Çolak seçildiler.


Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığına Sami Turan, yardımcılığına da Engin Atabey getirilirken Sezai Naiboğlu, Turan Engin ve Recep Alpay da meclis üyeliği görevlerine seçildiler.

16 yıl kesintisiz başkanlık yapan Yüksel Zaman’ın onuruna akşam da Pazar Askeri Gazinosu’nda bir yemek verildi. Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı yemekte duygulu anlar yaşandı. Onursal Başkanlık payesi verilen Yüksel Zaman’a plaketini takdim eden Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, “Bugüne kadar göstermiş olduğunuz çalışmaların yeni yönetim kuruluna ışık tutacağına eminiz. 16 yıl onurlu bir şekilde sürdürdüğünüz görevinizi kendi isteğinizle bırakıyor olmanız ve yönetim kurulunun da sizleri bu şekilde onurlandırması mutlulukların en güzeli olsa gerek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum