1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar trafiği için TSO'dan erken uyarı
Pazar trafiği için TSO'dan erken uyarı

Pazar trafiği için TSO'dan erken uyarı

Pazar'da yaşanan trafik sıkışıklığına dikkat çeken Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu, 'İlgililer şimdiden tedbir almazsa 1-2 ay sonra büyük sıkıntılar yaşarız' uyarısında bulundu.

A+A-

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Memoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu bugün yapmış olduğu toplantıda; mevsim itibariyle önümüzdeki günlerde İlçemiz nüfusu artacağından Belediye Başkanlığının ve Emniyet Müdürlüğünün bazı yeni tedbirler alması gerektiği görüşündeyiz. Cadde ve sokaklarda çok daha fazla araç ve yaya trafiğin artacağı göz önünde bulundurarak konu ile ilgili bazı vatandaşlarımızın olumlu tepkileri ve sorunların giderilmesi konusunda, Kaymakamlık Makamı, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü öncülüğünde gerekirse birlikte istişare edilmek üzere gerekli makamlara taleplerde bulunduk.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum