1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar ve Arhavi'yi yasa boğan kaza
Pazar ve Arhavi'yi yasa boğan kaza

Pazar ve Arhavi'yi yasa boğan kaza

Arhavi'de meydana gelen ve İbrahim Atabey ile Tayfun Tuzcu'nun hayatını kaybettiği kaza hem Pazar hem de Arhavi'de derin üzüntüye neden oldu.

A+A-

Necmettin NUMANOĞLU - Arhavi’de gece 23.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. Arhavi Balıkçı barınağı önünde meydana gelen trafik kazasında yolun karşısına geçmeye çalışan Tayfun Tuzcu (53) ile İbrahim Atabey (44), Trabzon’dan Hopa’ya gitmekte olan Ali Naz Yılmaz yönetimindeki 41 ND 126 plakalı TIR’ın çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler.
Edinilen bilgiye göre Tayfun Tuzcu, teyzesinin oğlu İbrahim Atabey’ı, Pazar ilçesine yolcu etmek için yolun karşı tarafına birlikte geçmek istediler. Bu esnada Hopa yönüne hareket halinde olan Naz Yılmaz yönetimindeki 41 ND 126 plakalı tır hızını alamayarak Tuzcu ve Atabey’e çarptı. Feci kazada Tayfun Tuzcu ile İbrahim Atabey olay yerinde hayatlarını kaybederken tır şoförü Ali Naz Yılmaz Hopa İlçe Emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.
Kaza Pazar ve Arhavi’de büyük üzüntüye neden oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
20 Yorum