1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar53 farkı: Kutlu resmen aday
Pazar53 farkı: Kutlu resmen aday

Pazar53 farkı: Kutlu resmen aday

Kasım Kutlu'nun Ak Parti Rize Milletvekilliği adaylığını tam 11 gün önce tek haber kanalı Pazar53 açıklamıştı. Kutlu bugün aday adaylığını resmen deklare etti.

A+A-

Dilek ASLAN - Yıllardır AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çalışan, Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde belediyenin kuruluşu İstanbul Ulaşım Haberleşme ve Güvenlik Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. (İSBAK)’ın Genel Müdürlüğünü yapan Güneysu’lu Kasım Kutlu Rize AKP’ den milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Kutlu pazar53'e yaptığı özel açıklamada yıllardır siyasetin içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hareket ettiğini ifade ederek, “.Siyasetin içinde bugüne kadar en üst kademelerde görev aldım. Bilgi ve birikimimi vatandaşımıza olan minnet ve vefa borcumuzun karşılığında bir hizmete dönüştürmak amacıyla adaylığımı Genel merkeze yaptım.” dedi.
İlk pazar53 duyurdu
Kasım Kutlu'nun Rize'den milletvekili aday adaylığını ilk pazar53 duyrumuştu. İşte 06 Mayıs Pazar günkü haberimiz:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum